Welkom op onze website!

Reddingsbrigade Wierden

Opgericht in 1983 | Lifesaving en Lifeguard opleiding | Evenementenbeveiliging | Externe Opleidingen

Mail ons

Reddingzwemmen

Reddingsbrigade Wierden organiseert alle opleidingen Lifesaving (reddingszwemmen): Junior Redder, Zwemmend Redder en Life Saver. Deze opleidingen worden gegeven in zwembad De Kolk op donderdagavond van 18.15-19:45 uur (september tot en met juni). Gedurende het seizoen werken we toe naar het doen van examen voor een officieel bondsdiploma in juni. Maar we maken ook zeker tijd voor spelletjes en leuke verenigingsactiviteiten.

Waterhulpverlening

Waterhulpverlening is een van de kerntaken van Reddingsbrigade Wierden. In samenwerking met andere Reddingsbrigades en overige hulpdiensten, dragen wij bij aan de veiligheid op en rondom het water bij evenementen in de regio. Hiervoor hebben wij de beschikking over 2 vaartuigen, een langzame boot en een snelle boot. Organiseert u een evenement op of rondom het water en heeft u daar professionele hulpverleners voor nodig? Kijk dan op de onderstaande link.

Gratis proefles!

Zwemmend Redden is voor iedereen en voor alle leeftijden. Weet je het nog niet of de Reddingsbrigade iets voor je is? Bij ons heb je de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een proefles(sen) te volgen. Op deze manier kan je een keer meezwemmen en meedraaien tijdens de reguliere lessen. De optie tot proefles(sen) is beschikbaar t/m de herfstvakantie. Instromen na de herfstvakantie is dan ook niet meer mogelijk. Klik op de button voor meer informatie.

Stel ons een vraag

Contactgegevens

Reddingsbrigade Wierden
Korianderhof 253
7641 XN Wierden


Onze sponsoren