Sponsors


Om kosten voor de leden van de Reddingsbrigade Wierden betaalbaar te houden is het bestuur altijd op zoek naar andere inkomstenbronnen. Het technische kader en het bestuur van Reddingsbrigade Wierden stelt zich volledig pro deo beschikbaar ten behoeve van de vereniging.

Ziet U mogelijkheden om uw firma via sponsoring in een breder spotlight te plaatsen, neem contact op met het bestuur van de vereniging. Over de opzet van sponsoring, uw verwachtingen en daarbij behorende uitwerking vanaf verenigingzijde kunnen in een persoonlijk onderhoud worden uitgewerkt. Uw (firma)naam zal eveneens opgenomen worden in de sponsorlijst op deze website.

Als particulier kunt u de Reddingsbrigade Wierden ondersteunen door als donateur op te treden. Uw bijdragen worden gebruikt om de lesfaciliteiten en –benodigdheden naar een hoger niveau te brengen.

U kunt voor uw sponsoring / donatie in contact treden met de penningmeesterOnze sponsors!


Onderstaande adverteerders (ongeveer op alfabetische volgorde) hebben het mogelijk gemaakt het informatiebulletin 2017/2018 van de Reddingsbrigade Wierden uit te brengen:

Autobedrijf Johan Scheppink
Auto Zwijnenberg
Bistro de Oale Stè
Brasserie restaurant De IJzeren Pot
Cafe Hansie
Cafe Hek
Charly
Denissen
Dierspecialist Wierden Engberts & Olthuis
Haarmode Timmerman
Het Lageveld
Hoogenkamp Tweewielers
Maatjes Vispaleis
Michiel Zuur
Pearle opticiens
Peters Computers
Pink en Peaches
Praktijk oefentherapie Cesar
Reterink
Ten Cate loon- en grondverzetbedrijf
Van Buuren Bouwmarkt
Van Den Broeke tweewielers Toerkoop reisburo Pouls